Benvingut al Blog del Espai de Teatre de la UdL


martes, 17 de noviembre de 2009

Nivel III

Ya estamos en el tercero de cinco!! Asi pues, os da la bienvenida vuestro amigo...

... Gus al...

Niiiiii-veeeeel-Treeeeeeeeeeeees!!!
Por si hubiera o hubiese alguno o alguna perdido o perdida: +info

Queda, por tanto, abierto el nuevo plazo de comentarios, que tantos éxitos nos está dando por su buena acogida (...).

5 comentarios:

Unknown dijo...

Yo el nivel 3 no lo acabo de entender... Soy corta, lo sé... A ver, hay que fijarse en los tonos de voz que usa la gente? Pero pa' qué?

irene dijo...

bueeeeeeeno! doncs l'ltre dia vaig anar al Plus per anar a comprar-me alguna cosa per dinar... i em vaig trobar amb una senyora gran, amb l'esquena molt corbada que parlava amb una veu bastant de poble. Era una veu plana, sense "altibaixos" i bastant directa, és a dir, que parlava molt ràpid. A més ho feia amb un to de veu bastant elevat... ( us ho dic jo que la sentia des de els congelats...).

Marta dijo...

axo no si val ehhh!! mol di mol di pro aki ningu comenta! (menos l'Adriana i jo k som mol aplicades)jeje xD

Weno, akets son els meus deures, alla va!

- Personatge 1: "Que bonic!!"
Es una tia k no ha sortit mai de casa i tot el k veu, per ella es bonic. com k no es la seva realitat, encara k vegui misèria pensa k tot és un montatge. Camina fent saltets a banda i banda, movent el cap també a banda i banda.

- Personatge 2: "On és el meu menjar?"
Noia que va al restaurant del ressort i no li porten el que ha demanat. Llavors comença a renegar tota l'estona. Té l'esquena inclinada cap endavant, i els braços els deixa morts.

- Personatge 3: "Ay esa chica linda!"
Aket es un tio k li agraden les negretes i ve al viatge per axo i els i parla am castellà pro am l'accent català molt marcat. Va amb l'esquena cap enrera, amb un somriure etern, movent els braços i amb tota la parsimònia del món.

* tot això és lo primer que se m'ha acudit. Espero que sorgeixin millors idees.

hastal lunes!

mArTuLiNa

Anónimo dijo...

holaaa! (sóc la cris)
Mis personajes hasta aquí son:
- Una pacifista/sufridora que intenta que todo vaya bien. Turismo social (sobre las personas, tribus de allí y lo maravilloso que es todo! jeje)
- Una enfadada con todo. Espera encontrar algo maravilloso y queda decepcionada. Turismo cultural y gastronómico,supongo...
- Una "pasota". Supongo que turismo sexual....no acaba de estar muy definida jeje.
Venga guapos i guapessss...ens veiem!!! Petoonts!

Unknown dijo...

Allà van els meus dos personatges:

LA PIJA: de moment és un esteriotip. Cal madurar-lo. Posat autoritari. Vol remarcar constantment la seva feminitat. Com si fos algú molt impostant. Res li sembla bé. Ha vingut a Rwanda xk quet tipus de viatges "se llevan" i es troba a una realitat completament diferent a les seves espectatives. Prepotent.

LA FELIÇ: ha fet aquest viatge per disfrutar de la naturalesa en estat pur. Tot li sembla fantàstic. Respira amb profunditat per sentir cada aroma, cada vocí d'aire que li omplen els pulmons. Viu contantment amb els cinc sentits (gust, olfacte, tacte, vista, oida) i qualsevol d'aquestes sentsacions li desperten infinitats de sabors,olors, textures, piggments i sorolls). És extremadament postiviva i d'aquesta manera tot el que l'envolta agafa aquest color.

Va! Ja tenim la llavor! Ara cal que germini i creixi!

Última temporada - "TWR"

Tráiler "TWR"